Advertisement

Ümit Özdağ Yeni Parti : "Yeni parti kuracak" denilen Ümit Özdağ, İyi Parti'den ... / Parti kurmayacağım, başka bir partiye de geçmeyeceğim.

Ümit Özdağ Yeni Parti : "Yeni parti kuracak" denilen Ümit Özdağ, İyi Parti'den ... / Parti kurmayacağım, başka bir partiye de geçmeyeceğim.. Sosyal medya hesabından açıklama yapan özdağ, yeni kurulacak partinin genel başkanının meral akşener olacağını söyledi. Habertürk ankara temsilcisi bülent aydemir, ümit özdağ'ın parti kuracağının kesinleştiğini söyledi. Ümit özdağ, muhalif isimlerin yeni parti çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İyi̇ parti̇'den ihraç edildikten sonra mahkeme kararı ile partiye geri dönen ancak partinin hiç bir toplantısına davet edilmeyen ümit özdağ yeni parti kurma çalışmalarını başlattı. Parti kurmayacağım, başka bir partiye de geçmeyeceğim.

Partime geri dönmenin mücadelesini vereceğim. Meral akşener'in kuracağı partide yer alacak olan gaziantep bağımsız milletvekili ümit özdağ, yeni partinin ekim ayında faaliyetlerine başlayacağını belirterek, büyük bir paniğin hakim olduğunu. .köşe yazısında i̇yi̇ parti'den ihraç edileceği konuşulan ümit özdağ'ın yeni parti kuracağını iddia etti. İyi parti'den istifa eden adana milletvekili i̇smail koncuk, ümit özdağ ile yeni bir parti kurup, atatürkçü kesimin oylarına talip olacaklarını açıkladı. Kurucular kurulu, isim ve tüzük çalışmaları tamamlandı.

Canlı yayında "kesinleşti" diyerek açıkladı: Ümit Özdağ ...
Canlı yayında "kesinleşti" diyerek açıkladı: Ümit Özdağ ... from static.daktilo.com
.ihraç edilen ancak mahkeme kararıyla geri dönen özdağ, yaptığı açıklamada i̇yi̇ parti genel başkanı meral akşener'e sert sözlerle yüklendi. Parti kurmayacağım, başka bir partiye de geçmeyeceğim. Bu partinin genel baskani meral akşener'dir. İyi̇ parti'den istifa eden adana milletvekili i̇smail koncuk, ümit özdağ ile yeni bir parti kurup, atatürkçü kesimin oylarına talip olacaklarını açıkladı. Özdağ, 26 ağustos'ta anadolu'ya girişimizin 950'nci yılında ve büyük taarruz'un 99'uncu yılında partimizi resmen kuracağız. Ümit özdağ, beraberindeki heyet ile birlikte 1915'te ermeni çetelerince katledilen 2 bin 500 kişinin anısına oluşturulan zeve şehitliği'ni ziyaret etti. Ümit özdağ, halk tv'de lale özan arslan'ın sorularını yanıtladı. Ümit özdağ'dan da yeni partiyle ilgili çarpıcı açıklamalar geldi.

Ümit özdağ, beraberindeki heyet ile birlikte 1915'te ermeni çetelerince katledilen 2 bin 500 kişinin anısına oluşturulan zeve şehitliği'ni ziyaret etti.

İyi̇ parti̇'den ihraç edildikten sonra mahkeme kararı ile partiye geri dönen ancak partinin hiç bir toplantısına davet edilmeyen ümit özdağ yeni parti kurma çalışmalarını başlattı. Ümit özdağ, halk tv'de lale özan arslan'ın sorularını yanıtladı. İyi parti'den istifa eden ümit özdağ parti kurma çalışmalarında sona geldi. Bu partinin genel baskani meral akşener'dir. İyi̇ parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu'ya 'fetö'cü' imasında bulunan ve ardından partiden ihraç edilen i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın, yeni parti kurma hazırlığı içinde olduğu ileri sürüldü. Özdağ, haziran ayında yeni partisini kuracak. Kurucular kurulu, isim ve tüzük çalışmaları tamamlandı. .ve ardından partiden ihraç edilen i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın, yeni parti kurma hazırlığı içinde olduğu iddia edildi. Habertürk ankara temsilcisi bülent aydemir, ümit özdağ'ın parti kuracağının kesinleştiğini söyledi. Parti kurmayacağım, başka bir partiye de geçmeyeceğim. Parti içindeki sancı giderek artıyor. Kaç vekil ümit özdağ ile hareket edecek? Ümit özdağ'a, meral akşener genel.

.köşe yazısında i̇yi̇ parti'den ihraç edileceği konuşulan ümit özdağ'ın yeni parti kuracağını iddia etti. Ümit özdağ'a, meral akşener genel. Özdağ, haziran ayında yeni partisini kuracak. Bu partinin genel baskani meral akşener'dir. Bağımsız adana milletvekili i̇smail koncuk, i̇yi̇ parti'den istifa eden i̇stanbul milletvekili ümit özdağ ile parti kurma hazırlıkları yaptıklarını, bu çerçevede kurucular ümit özdağ'ın yeni partisinin adı ne?

Selvi'den Olay Yaratan İddia: 'Ümit Özdağ Yeni Parti ...
Selvi'den Olay Yaratan İddia: 'Ümit Özdağ Yeni Parti ... from www.ankarahavadis.com.tr
Ümit özdağ'dan da yeni partiyle ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. .ve ardından partiden ihraç edilen i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın, yeni parti kurma hazırlığı içinde olduğu iddia edildi. İyi̇ parti'den istifa eden adana milletvekili i̇smail koncuk, ümit özdağ ile yeni bir parti kurup, atatürkçü kesimin oylarına talip olacaklarını açıkladı. Habertürk ankara temsilcisi bülent aydemir, ümit özdağ'ın parti kuracağının kesinleştiğini söyledi. İyi̇ parti'den ihraç edilen ümit özdağ yeni parti kuracak mı? İyi̇ parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu'nun fetö ile olan bağlantısını ifşa eden ve ardından partiden ihraç edilen ümit özdağ'ın yeni parti kuracağı iddiaları kulislere bomba gibi düşmüştü ümit. İhraç edilip geri dönen ümit özdağ, yeni parti kurmak için harekete geçti. İyi̇ parti'yi topa tutup istifa eden ümit özdağ yeni parti için tarih verdi.

Özdağ, meral akşener liderliğinde kuracakları yeni siyasi partiye dair açıklamalarda bulundu.

İyi̇ parti'den istifa eden adana milletvekili i̇smail koncuk, ümit özdağ ile yeni bir parti kurup, atatürkçü kesimin oylarına talip olacaklarını açıkladı. İyi̇ parti̇'den ihraç edildikten sonra mahkeme kararı ile partiye geri dönen ancak partinin hiç bir toplantısına davet edilmeyen ümit özdağ yeni parti kurma çalışmalarını başlattı. Yeni parti için istişarelerimiz devam ediyor. Ardından, ümit özdağ ulaşarak, 'parti kurma kararınız kesinleşti mi?' sorusunu yanıtladı. İhraç edilen isimler arasında yer alan sinan oğan ise, yeni partide yer almayacağını söyledi. Bağımsız i̇stanbul milletvekili ümit özdağ, yeni partisini 26 ağustos'ta kuracağını açıkladı. Mahkemesi'nce iptal edilmesi ardından partiden istifa eden ümit özdağ, tbmm'de basın toplantısı düzenledi. Özdağ, 26 ağustos'ta anadolu'ya girişimizin 950'nci yılında ve büyük taarruz'un 99'uncu yılında partimizi resmen kuracağız. Ümit özdağ'a, meral akşener genel. İyi̇ parti'de ümit özdağ yeni bir parti kurmak için kolları sıvadı. Mhp genel başkan adayı ve gaziantep milletvekili prof. Kaç vekil ümit özdağ ile hareket edecek? Ümit özdağ, halk tv'de lale özan arslan'ın sorularını yanıtladı.

Ümit özdağ, muhalif isimlerin yeni parti çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Parti kurmayacağım, başka bir partiye de geçmeyeceğim. Bağımsız i̇stanbul milletvekili ümit özdağ, yeni kuracağı partinin tarihini açıkladı. İyi̇ parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu'ya 'fetö'cü' imasında bulunan ve ardından partiden ihraç edilen i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın, yeni parti kurma hazırlığı içinde olduğu ileri sürüldü. Sosyal medya hesabından açıklama yapan özdağ, yeni kurulacak partinin genel başkanının meral akşener olacağını söyledi.

İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ yeni parti kuracak ...
İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ yeni parti kuracak ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Gaziantep bağımsız milletvekili ümit özdağ, habertürk tv'de yayınlanan açık ve net'e konuk oldu. Habertürk ankara temsilcisi bülent aydemir, ümit özdağ'ın parti kuracağının kesinleştiğini söyledi. Partime geri dönmenin mücadelesini vereceğim. Kaç vekil ümit özdağ ile hareket edecek? Mhp genel başkan adayı ve gaziantep milletvekili prof. Ümit özdağ'ın son günlerde hakkında çıkan başlıca iddia ise parti kuracağı yönünde. Yeni parti için istişarelerimiz devam ediyor. Kurucular kurulu, isim ve tüzük çalışmaları tamamlandı.

Tekrar ihraç edilmesi beklenen özdağ'ın yeni parti için kolları sıvadığı belirtiliyor.

Gaziantep bağımsız milletvekili ümit özdağ, habertürk tv'de yayınlanan açık ve net'e konuk oldu. Aydemir, siyasette de önemli gelişmeler oluyor. Özdağ, 26 ağustos'ta anadolu'ya girişimizin 950'nci yılında ve büyük taarruz'un 99'uncu yılında partimizi resmen kuracağız. Parti içindeki sancı giderek artıyor. Ümit özdağ'a, meral akşener genel. .ve ardından partiden ihraç edilen i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın, yeni parti kurma hazırlığı içinde olduğu iddia edildi. Ümit özdağ, yeni parti kuracağı yönünde iddiaları reddetti. Meral akşener'in kuracağı partide yer alacak olan gaziantep bağımsız milletvekili ümit özdağ, yeni partinin ekim ayında faaliyetlerine başlayacağını belirterek, büyük bir paniğin hakim olduğunu. Öte yendan 'oy verilmeyecekler' listesinin başında yer alan ve gi̇k'e giremeyen ümit özdağ'ın yeni bir parti kurmak için harekete geçtiği iddia edildi. Bağımsız i̇stanbul milletvekili ümit özdağ, yeni partisini 26 ağustos'ta kuracağını açıkladı. Bağımsız i̇stanbul milletvekili ümit özdağ, meclis'te basın toplantısı düzenledi. İyi̇ parti̇'den ihraç edildikten sonra mahkeme kararı ile partiye geri dönen ancak partinin hiç bir toplantısına davet edilmeyen ümit özdağ yeni parti kurma çalışmalarını başlattı. Mahkemesi'nce iptal edilmesi ardından partiden istifa eden ümit özdağ, tbmm'de basın toplantısı düzenledi.

Partime geri dönmenin mücadelesini vereceğim ümit özdağ. Sözcü gazetesinden nil soysal'a konuşan özdağ partinin adı üzerinde çalışmaların devam ettiğini belirterek iktidara geldiklerinde yapacaklarını.

Posting Komentar

0 Komentar